Ouderraad

De ouderraad is een enthousiaste groep van mama’s en papa’s die zich een schooljaar lang inzetten om het schoolteam te ondersteunen en zo van onze school de best mogelijke plek te maken voor onze kinderen. Daartoe organiseren wij allerlei leuke activiteiten die het nodige geld in het laatje brengen om verder te bouwen aan onze school.

De ouderraad komt elke eerste donderdag van de maand samen om het dagelijkse leven in de school te bespreken met de directeur en een vertegenwoordiger van de juffen/meesters. Op die manier is het schoolteam goed op de hoogte van de wensen en suggesties van de ouders en blijven de ouders goed op de hoogte van het dagelijkse schoolleven.

Daarnaast zoeken wij natuurlijk ook veel helpende handen bij de feesten en activiteiten die we organiseren. Zo zijn er bijvoorbeeld de kalenderverkoop, de wafelverkoop, het eetfestijn, de schoolfuif, het schoolfeest, … 

Met de opbrengst van deze activiteiten sponsoren wij jaarlijks de bos- en boerderijklassen, sneeuwklassen, fruitdag, de bus voor het kleuterzwemmen, aankopen zoals de kleuterfietsjes, enzovoort. Ook voor elk van deze activiteiten zoeken wij ouders die ons een handje kunnen helpen.

Iedereen die zich wil inzetten voor onze school is welkom!

Contacteer ons via ouderraadsintlutgardis@gmail.com
Of volg ons via onze facebookpagina https://www.facebook.com/ouderraadsintlutgardiszuun/


Samenstelling schooljaar 2023-2024

Voorzitter
Ondervoorzitter

Anahi Machado
Laetitia Petrens


Penningmeester


François Cauwe 

Andere leden


Pierre-Jean Baeyens
Wouter De Craen
Jurgen De Wachter
Maarten Keyen
Stefan Lens
Jennifer Lombi
Andreas Seressiotis
Rudi Thielman
Fabrice Vande Meerssche
Vanessa Van Ruyskensvelde

Leerkrachten


Kleuterschool : Steffi Lambregt
Lagere school : Sarah Tielemans
Beleidsmedewerker : Katleen Tiels

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x